Werken aan jouw vraagstukken op identeitsniveau

tussen coaching en therapie
Maak een afspraak

fundamentele patronen bewerken

Werken aan jouw vraagstukken op identeitsniveau

Trap onderwater

over

De leergeschiedenis achter het patroon 

– aan deze pagina wordt nog gewerkt – 

Resultaten

Herbesluiten nemen

Tijdens het leven of in je werk kom je patronen van jezelf tegen die je steeds maar weer in de weg kunnen blijven zitten. Weet je welkom om diepgravend met deze patronen aan de slag te gaan. Op het snijveld van coaching en therapie. Om daarna met meer flow en werkplezier naar jouw arbeidsproces terug te keren. 

Door alle lagen heen

Patronen in werksituaties bewerken

Patronen in privesituaites bewerken

Therapie & Coaching

Ik en mijn zelfbeeld

Ik en mijn grenzen

Ik en mijn lichaam

Ik en mijn systeem

Ik en de ander

Ik en mijn trauma’s

Ik en mijn koers

Ik en mijn verlangen

Ik en mijn expressie

Coaching

Wat ik je bied tijdens coaching gericht op jouw identiteitsniveau

Coaching

Wat ik je bied tijdens coaching gericht op jouw identiteitsniveau

Van Imprint naar Re-imprint  

Ervaringsgericht leren.

Systemisch.

Lichaamsgericht. 

Bewerken van blokkerende negatieve ervaringen met EMDR 

EMDR is een wetenschappelijk bewezen effectieve behandeling voor mensen met PTSS en andere trauma gerelateerde angstklachten. 

Welke herinnering bewijst voor mijn gevoel dat het oude verhaal waar is? Om te kunnen laten wat niet meer bij nu hoort?

Griekse straat

Komende week jouw vraagstuk eindelijk aansnijden? 

Tarieven

Mijn gehanteerde tarief voor particulieren is per uur € 90,00 excl. BTW. 

voor werkgevers hanteer ik een hoger tarief. De zakelijke tarieven zijn op basis van offerte en zijn maatwerk in relatie tot jouw vraag. Als richtlijn hanteer ik per uur € 120,00 excl. BTW. 

Maarten Geers

Maarten is als praktiserend psycholoog (Psycholoog NIP) bekend met uiteenlopende doelgroepen. In de Geestelijke Gezondheidszorg heeft hij middels EMDR gewerkt met ernstig getraumatiseerde cliënten. Vanuit zijn werk als studentenpsycholoog heeft hij veelvuldig ervaring met het bewerken van veelvoorkomende ingrijpende ervaringen.

over

Maarten Geers

Maarten is als praktiserend psycholoog (Psycholoog NIP) bekend met uiteenlopende doelgroepen. In de Geestelijke Gezondheidszorg heeft hij middels EMDR gewerkt met ernstig getraumatiseerde cliënten. Vanuit zijn werk als studentenpsycholoog heeft hij veelvuldig ervaring met het bewerken van veelvoorkomende ingrijpende ervaringen.

Portret van Maarten Geers

Praktijkruimte

Kanaalpark 140

2321 JV Leiden

Praktijkruimte

Kanaalpark 140

2321 JV Leiden

Telefoon

06 - 49 30 60 49

Whatsapp

Weet je welkom voor een vraag of een afspraak: