Contact

Aanmelding

 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je me bellen op 06-49306049, of via Whatsapp een bericht sturen. Of je kunt een bericht sturen via het contactformulier.

Naar contactformulier

Luchtbeelden: Dennis van Evert

Luchtbeelden: Dennis van Evert

Luchtbeelden: Dennis van Evert

Wachttijd

Ik hanteer geen wachttijd tussen intake en behandeling. Na de intakefase volgt aansluitend het therapie of coachingstraject.

Bereikbaarheid

Mijn spreekruimte is gevestigd in het gebouw De Plek, kanaalpark 157 in Leiden (Google Maps)

Goed bereikbaar met zowel de auto (nabij afrit 7 van de A4) en het openbaar vervoer (nabij station Leiden Lammenschans). Er is voor de deur beperkte mogelijkheid om gratis te parkeren.

Spreekkamer
Spreekkamer met stoelen
Psychologiepraktijk buitenaanzicht

Kwaliteit en Klachtenregeling

Mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en als begeleider en erkend Registertherapeut (RBCZ). De NFG is een beroepsvereniging voor psychologen en psychosociaal therapeuten in Nederland die erop toeziet dat de aangeboden dienstverlening van goede kwaliteit is. Ik hanteer de beroepscode zoals door de NFG opgesteld, naast ook mijn deelname aan de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen.

Het kan gebeuren dat je naar je eigen oordeel onzorgvuldig of onjuist bent behandeld/begeleid. Voor mij is jouw ervaring en mening belangrijk. Ik nodig je daarom uit om bij ontevredenheid over de behandeling dit met mij te bespreken, zodat we tot een prettige oplossing kunnen komen. Mocht dit niet lukken of onvoldoende zijn, dan heb je de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de klachtenregeling van mijn beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) of bij de klachtenregeling van de Ethische Code van Phoenix opleidingen. 

Praktijkruimte

Kanaalpark 157

2321 JW Leiden

Praktijkruimte

Kanaalpark 157

2321 JW Leiden

Telefoon

06 - 49 30 60 49

Whatsapp

Email

info@maartengeers.nl

Weet je welkom voor een vraag of een afspraak: