Werken aan jouw persoonlijke en professionele vraagstukken

coaching met diepgang
Maak een afspraak

fundamentele patronen bewerken

Werken aan jouw persoonlijke en professionele vraagstukken

kampvuur

hulpvraag als startpunt

De leergeschiedenis achter het patroon 

Tijdens het leven of in je werk kom je patronen van jezelf tegen die je steeds maar weer in de weg kunnen blijven zitten.

Weet je welkom om diepgravend met deze patronen aan de slag te gaan. Op het snijvlak van therapie (de diepte) en coaching (de voorwaartse beweging).

Eerst schijnen we een helder licht op de herkomst van het patroon, om daarna vanuit een nieuw ruimer bewustzijn te kunnen denken en handelen zoals het nu beter bij jou past

Coaching met diepgang

Door alle lagen heen

We werken in onze gesprekken ErvaringsgerichtLichaamsgericht – In de ontmoeting tussen jou en mij.

We gaan juist naar waar het spannend is, om jou te helpen buiten je comfortzone te stappen en je werkelijke formaat te gaan leven. Om met meer flow en (werk)plezier naar jouw dagelijks bestaan of arbeidsproces terug te keren. 

Ik en mijn zelfbeeld

Ik en mijn systeem

Ik en mijn koers

Ik en de ander

Ik en mijn grenzen

Ik en mijn verleden

Ik en mijn verlangen

Diepte therapie

Wat bied ik jou tijdens deze gesprekken gericht op jouw vraagstukken

Diepte therapie

Wat bied ik jou tijdens deze gesprekken gericht op jouw vraagstukken

Ik draag een groot welkom uit om jou te leren kennen precies zoals je bent. Dat doe ik met humor, speelsheid, losheid en acceptatie.

In mijn persoonlijkheid is kracht vanuit kwetsbaarheid sterk vertegenwoordigt. “Ontwapenend” geven mensen mij vaak terug. Dat betekend juist dat ik spannende onderwerpen niet uit de weg ga, maar dat wat er werkelijk speelt – wat onzichtbaar zou kunnen blijven – snel te benoemen.

Vanuit een sterk intuïtie leidt ik je naar waar jij moet zijn voor betekenisvolle veranderingen.

kaars met reflectie
kaars met reflectie

Aan het werk met jouw hulpvraag of thema? 

Tarieven

Mijn gehanteerde tarief voor particulieren is per uur € 98,00 excl. BTW. 

voor werkgevers hanteer ik een hoger tarief. De zakelijke tarieven zijn op basis van offerte en zijn maatwerk in relatie tot jouw vraag. Als richtlijn hanteer ik per uur € 135,00 excl. BTW. 

Opdrachtgevers

Zakelijke opdrachtgevers

Maarten Geers

Maarten is als praktiserend psycholoog (Psycholoog NIP) bekend met uiteenlopende doelgroepen.

In de Geestelijke Gezondheidszorg heeft hij middels EMDR gewerkt met ernstig getraumatiseerde cliënten. Vanuit zijn werk als studentenpsycholoog heeft hij veelvuldig ervaring met het bewerken van veelvoorkomende ingrijpende ervaringen.

over

Maarten Geers

Maarten is als praktiserend psycholoog (Psycholoog NIP) bekend met uiteenlopende doelgroepen. In de Geestelijke Gezondheidszorg heeft hij middels EMDR gewerkt met ernstig getraumatiseerde cliënten. Vanuit zijn werk als studentenpsycholoog heeft hij veelvuldig ervaring met het bewerken van veelvoorkomende ingrijpende ervaringen.

Portret van Maarten Geers

Praktijkruimte

Kanaalpark 157

2321 JW Leiden

Praktijkruimte

Kanaalpark 157

2321 JW Leiden

Telefoon

06 - 49 30 60 49

Whatsapp

Email

info@maartengeers.nl

Weet je welkom voor een vraag of een afspraak: